Van 1 januari tot en met 31 maart hebben wij een leuke actie: de 50% regeling. Speciaal bedoelt voor mensen die het niet zo goed aandurven om een kraam te huren omdat zij twijfelen of het wel loont. Natuurlijk loont het, maar wij overtuigen u graag! Daarom kan je het met deze actie mooi uitproberen.  Je betaalt dan geen huur, maar je draagt 50% van je aankopen aan ons af.

 

Natuurlijk staat het je ook nog steeds vrij om tijdens deze periode gewoon een kraam te huren.

 

Heb jij je zolder opgeruimd en wil je je spulletjes verkopen? Heb je een winkel en zoek je een extra verkooppunt? Sta je normaal gesproken op markten maar wil je toch nu op een andere manier je goederen verkopen? Maak je zelf mooie dingen die je wilt verkopen?

Huur dan een kraam of winkelplaats bij ons!

De kraam of winkelplaats die je huurt, is jouw eigen 'winkel'. Je betaalt ons alleen een vaste huurprijs, dus geen verrassingen, je weet wat het kost. Vervolgens verkopen wij je spullen voor je. Wat er verkocht wordt kan je online real-time zien. Je mag zo vaak bijvullen of veranderen als je wilt tijdens de huurperiode. De opbrengsten van je verkopen krijg je wekelijks door ons uitbetaald.

Alle benodigde spullen voor een mooie kraam krijg je van ons: hangertjes en prijslabels voor je kleding en prijsstickers voor je spulletjes. Wij hebben een uitgebreide klantenkring voor jouw spullen! Wij zorgen ervoor dat er reclame gemaakt wordt en dat je kraam er altijd mooi bij staat.

 

Ben je zakelijk verkoper? Neem dan contact met ons op of wij ruimte hebben voor jouw producten. Voor zakelijke verkopers werken wij met een soort van branche-bescherming. Zo blijft het voor iedereen interessant, voor onze huurders en onze kopers.

 

Bel of app ons om een afspraak te maken of maak gebruik van ons contactformulier. Je kunt ook een mailtje sturen naar mijnkraambeilen@gmail.com

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb